Strikkefar sa du?

Clarakjolen by strikkefar
Strikkepils og bursdagskjole!

Nettopp! Du hørte riktig. Jeg er en strikkefar, og ikke lenger så redd for å fortelle om det. Jeg har nemlig sitti i strikkeskapet og «mannet» meg opp i over to år, og begynner å bli ganske tøff!

Det hele begynte for noen uker siden da jeg bestemte meg for å lage en instagram-konto slik at mamma og hennes venninner kunne få se hva jeg holder på med bak pinnene. (strikkeuttrykk lært på instagram)

Men for å si det rett ut! Jeg har tatt instagram med storm! I alle fall med egne øyne. (Type sicksickpsycho-standard) Det er utrolig gøy! Jeg trodde ikke det kunne være så gøy med tilbakemeldinger og likes, men shit pomfritt! Hvem sier ikke ja takk til litt positiv respons? 🙂 Må benytte meg av muligheten å rekke en stooor takk til alle mine flotte følgere på instagram!

Tilbakemeldinger og likes har gitt meg en skikkelig boost, og jeg har nå tatt et stort steg ut av komfortsonen og bestemt meg for å bli blogger. (Selvsagt med ironisk distanse) Jeg er en far med mye på hjertet og leker meg stadig med nye hatter på hodet – deriblant #strikkefar #bakefar #matfar og #ryddeogvaskefar, men først og fremst er jeg #far. Og det er det denne bloggen skal handle om. Live(t) og jeg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *