Å vokse opp med dyr!

LiveiBUR

Skjermbilde 2015-11-16 kl. 21.42.53Jeg som har vokst opp med dyr i både huet og ræva (ikke bokstavelig) ser mange fordeler med å ha dyr rundt seg som liten. Jeg tror nesten man kan bli et litt bedre menneske av det. Jeg fant dessuten maaange gode grunder på hunden.no

Vi har en fantastisk benGALkatt, og ja – hun er GAL. Men på en fin måte! Hun er Lives beste venn, og er med på det meste. Hvis vi slår opp telt i hagen kan du banne på at hun kommer, vår lille tiger. Det beste med katta er at hun er så snill. Dessuten er det jo litt gøyalt, for hun er rett og slett nødt til å tro at hun er noe heeelt annet enn en katt. (hund, menneske?) Hun finner seg i det meste, og blir gjerne med i dusjen, hvis hun får lov.

Om ikke altfor lenge (heldigvis) får vi et nytt familiemedlem. En valp! Jeg kan nesten ikke vente. Det blir godt med en hund i heimen igjen, og jeg tror Live gleder seg veldig. Hun har i hvertfall flyttet inn i buret som står og venter 🙂

Det er sikkert utfordrende med små barn og valp i samme slengen, men jeg satser på at det blir en utfordring vi kan ta på strak arm.

Ønsk oss lykke til!

 

/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *