Barne-TV og Live(t)

TVLIVE

Å avgjøre hvor mye vår lille frøken skal få se på TV er ganske vanskelig å ta stilling til. Hun er som de fleste andre(?) og ELSKER stunder foran TV-skjermen. Det er jo heller ikke til å stikke under en stol at dette kan være en fin underholdningshjelp for slitne foreldre i en travel hverdag.

Men hvor mye er det greit å la ungene se på TV?

Vi prøver så godt vi kan å finne en mellomting, men det er ikke alltid like lett. Hun kan være rimelig utkjørt etter en lang dag i barnehagen. Da er det kanskje like greit med litt avslapning foran TV´n en ettermiddag, framfor aktiviteter i alle former og farger.

Det er ikke barebare, disse skjermene og ungene. Ikke helt lett og bli enig om hva vi skal se på heller. Jeg har kanskje ikke lov til å si det som småbarnsfar, men dæven så mye drit som finnes. Hinkelfjonkel meg her og makkapakka meg der. Man kan bli trøtt av mindre.

Gode råd mottas med takk.

 

/

One thought on “Barne-TV og Live(t)

  1. Ikke enkelt det der med tv seinh!! Jeg har en tantegutt på drøyt 4 1/2, og sist vi var sammen hos besteforeldrene, de er naboer av meg pg passet han den aktuelle dagen, da var det rett bort til tv’n å sette på Dora The Explorer, samtidig som han styrte og lekte med play do på salong bordet. Bare et blikk eller to opp på tv’n innimellom, men på skulle det!! Sånn tv glaning synes jeg er unødvendig, det blir bare som en bakgrunnslyd. Da er det ikke for å se på det, bare for å ha det der.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *