Hils på Klara!

1Klara

Jepsipepsi og hipp hipp!

Alt vel med både store og små – hvertfall så langt! Vi har hentet valpen vår, en skikkelig søting av en Golden retriever. Dette har vi venta på, alle sammen. Det er så(åååå) stas med litt ekstra pels i heimen! Live har bidratt  med navn, og vi synes Klara klinger særdeles godt! Ikke det at Ørnfrid (stamtavlenavnet) var et dårlig alternativ altså.

klara Klara2

Foreløpig har vi nesten ikke hatt noen uhell, så jeg må si meg meget fornøyd. En tillitsfull og rolig liten berte dette her. Første nettene har passert uten problemer, så dette går jo rett og slett strake veien!

Live og Klara funker fett! De går kjempegodt sammen allerede, mye bedre enn forventet. Live snakker nesten ikke om annet, og er ganske flink til å vise hensyn når Klara får nok. For ikke å nevne katta, som må være verdens rauseste katt. Dæven! Hun finner seg i det meste. Det er så fint å se samspillet dem imellom.

P.S! Jeg er fullstendig klar over at det ene bildet er helt ute av fokus, det hadde bare vært så innmari fint hvis det hadde vært nettopp dét. Jaja, skikkelig søt – fokus eller ei. Jeg må nok bare finne meg i at en valp ikke «poser» på samme måte som min kjære datter. Ikke at det er bestandig det heller.

Shit pomfritt, dette er så stas! – og jeg er ikke sliten i det heeele tatt! Neida. Overhodet ikke sliten.

 

/hundefar/

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *