Snart helg!

live

Takk og pris! Det har vært noen hektiske dager, og håret har rett og slett stått til værs! Både hos meg selv og fruen.
Jeg kan herved konkludere med at valp og toåring ikke er optimalt, men – dra meg baklengs ned på jorda – SÅ GØY!

Strikketid har det blitt lite av, men har heldigvis fått lurt inn noen masker innimellom slagene. Jeg teststrikker en jakke for tiden og skal prøve å få den ferdig i løpet av helgen – HJELP. Jeg er ikke akkurat noen superstrikker, for de som måtte tro det.

Helgens store opptur er første søndag i advent – og ikke bare dét – vi skal i barnedåp. Det blir hyggelig! Og i morgen er det julegranstenning! Dessuten skal jeg i 45-årslag til min kjære tante. Og på lørdag kommer det en fotograf fra PLNTY.NO. (HJEEEELP – de lager en artikkel om Strikkefar)

Begivenhetsrik helg med andre ord, vi får satse på at det blir en god en. Noe avslapning burde vi klare å skvise inn, men det er kanskje slik det er å ha småbarn – ikke minst venner med småbarn? Mange jern i ilden, for å si det mildt. Dere skulle bare visst! 😉

 

Hold på hatten! (- Det gjør Live)

 

/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *