(strikke)Far gjør ting han ikke kan!

Noen ganger må man bare stupe i det og gjøre ting man overhode ikke kan. Jeg liker en utfordring jeg altså, og synes noen ganger det kan være både gøy og lærerikt å gjøre noe helt annet. (enn å strikke)

Neste mål er å pusse opp spisestua. Med en (snekker)far som god pådriver begynte det riktig så bra med bestilling av materialer. Jeg kom hjem fra jobb og stabelen lå flott plassert utenfor inngangsdøra – som bestilt.

– Materialene må inn med en gang! – det siste pappa sa til meg før vi la på. Så jeg kastet i meg middagen og satte freidig i gang med å bære inn «shiten.»

Dessverre gikk ikke alt som planlagt. Jeg er som dere kanskje har skjønt en kreativ type og valgte derfor å gå snarveien gjennom inngangsdøra (og ned trappa) for å slippe å holde på ute i regnværet.

Shit pomfritt der satt den! Midt i trappa og får den faen ikke løs! Godt jobba mister, nå blir (snekker)far stolt!

Jeg har altså endt opp med å gjøre trappa til tidenes hinderløype, og må rett og slett fram med sag for å få bukt med problemet. – Jada, fortvil ikke, jeg har prøvd å løfte både opp og ned og hit og dit. Den rikker seg ikke! Men håndsag? Du må ikke komme her og tro at jeg er så praktisk anlagt at jeg vet hvor den helve…… håndsaga er??!!!

 

Oppussing

Takk for meg, og en knakanes god start på oppussingsprosjektet.

Jeg burde med høyst sannsynlighet ikke delt dette med dere, men som du kanskje har skjønt allerede tar jeg ikke meg selv sånn veldig høytidelig. Takk og pris.

 

2 thoughts on “(strikke)Far gjør ting han ikke kan!

    1. Jøss 😵hva har skjedd med teksten på mln kommentar 😂Det jeg mente å si er at du får nok til dette også👍🏼

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *