(strikke)Farsdag!

DSC_0371 kopi

-Guuuud mååårning!

Live vekket meg på senga i dag med nylært engelsk strofe; – Good morning! Og vanligvis ville jeg kanskje ikke vært i like godt humør, men det er jo farsdag i dag! Jeg har fått sovet lenge, og føler meg mer enn uthvilt. Dessuten er det aldri feil med pakke og sjokolade på sengekanten. Og dere, ikke hvilken som helst pakke heller! Jeg har fått strikkebok av Lillemor! Barnestrikk fra Paelas, og jeg tror vi skal få det fint sammen, denne boka og jeg. Jeg slipper til og med å vente til jul!

 

Barnestrikk fra Paelas

Det varmer et hjerte med hjemmelaget kort også, herregud. Nesten så jeg blir sentimental. Det er bare så stas med gave fra ei jente som du ser er tydelig stolt over hva hun har fått til. Live var også behjelpelig med påkledningen og fant fram både bukse og sokker. Jeg har derfor på meg nyydelige sokker med hunder på tåfisene 😉 (hoho)

– Nå skal jeg innta nystekte boller (stekes av fruen i dette øyeblikk) og en kopp kaffe før jeg fortsetter dagen! Snakk om heidundranes start! Heldige meg.

 

God farsdag til alle fedre der ute!

 

/strikkefar/

2 thoughts on “(strikke)Farsdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *