Viljesterk toåring!

DSC_0252
Her i huset er det «Mikkel rev bleier» som gjelder!

Jeg håper det er lov å si – jeg kjenner på at vi har fått en toåring i hus. Hun begynner å bli stor. Når viljestyrken har blitt så sterk at hun går rett opp i bro (du vet?)  – da ting ikke går helt veien. Da blir jeg stressa.

Skulle ikke trassalderen komme da hun ble tre?!Viljesterk
Ikke bare har hun begynt å mene noe om fargene på ting som skal strikkes, hun går så i detalj at selv sokkene skal være rosa. Jeg vurderer sterkt å introdusere henne for FROST, slik at også hun kan begynne å drømme om å bli den nye Elsa. Her er det nemlig rosa det går i. Rosa, rosa rosa.

Men bevare meg vel, det er ikke bare farger vi er uenige om. – Drikkeflaska skal stå der, ikke der! Pappa – dans! – Ikke sånn, vrikk på rumpa! – Pappa, hopp! (Jeg har faktisk lekt med tanken om at Live kunne blitt en strålende gymlærer.) Det verste er nok kanskje likevel, at jeg sliter veldig med å IKKE sprette opp å gjøre akkurat som hun sier. Jeg har jo allerede nevnt det der med tvinninga og lillefinger´n? Det skal sies – jeg står i mot med all min makt, men jeg må nok dessverre innrømme at jeg har vært med på både hopping og heftige hoftebevegelser.

– For å gi dere et inntrykk av viljestyrken til min fantastiske toåring. Vi er altså på det nivået, at vi etter hennes mening, må kjøpe dobbelt så mye bleier. Hun kan nemlig ikke benytte seg av mer enn halvparten av pakka. Bleiene med Mikkel rev. (Ja, vi snakker bleier med mønster på, fra Libero) De kjedelige med høstløv er rett og slett uaktuelt å bruke som kurv for både pompel og pilt. Hjelpes!

/far/

4 thoughts on “Viljesterk toåring!

  1. Morsom lesing strikkefar!😄 Som ny jeg er i bloggverdenen , var dette artig lesing 👍😄 Merker jeg skal bli fast leser av den bloggen her altså 😉😊👍
    ( «gleder» meg til frøkna her i huset legger merke til hvordan bleia ser ut 😜🙈 Haha! Live veit hva hu vil ❤️)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *