Adventstid!

DSC_0529

Oh yeah!

Årets definitive høydepunkt. Den ekstra trivelige tida fram mot jul. Stjerna er tent og til og med treet utafor trappa har det blitt gjort stas på. – Alt er blitt så fint og mykt og stille – som de sier i min absolutte julefavoritt. Putti Plutti Pott. (Eller var det plutti putti?)

Vel – det må likevel være lov å innrømme at ikke riktig alt er blitt fint og mykt og stille. Live har nemlig fått pakkekalender. Skikkelig stas, og veldig hyggelig med pakkekalender fra Bestemor – men hjelpes meg – vi snakker om en solid kilde til uenigheter. Hvordan i all verden skal man forklare en toåring at hun bare kan åpne én? Bare én enestene eeen! Det henger jo drøssevis med pakker der?!

/ Tja, skal vi kalle det #julefar da dere? /

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *