Du grønne glitrende!

 

God helg folkens!

Vi har hatt mange runder på denne – fruen og jeg. Live vet det ikke enda, men vi skal ut og kjøpe juletre i morgen! Og på søndag skal treet få på finstasen. PÅ SØNDAG! 20. desember – hva skjer med verden?

DSC_0396Jeg er en mann som er meget (altfor) glad i tradisjoner. Da Vivian foreslo at vi skulle pynte juletreet litt før i år sa jeg blankt NEI. Ikke aktuelt, under noen omstendighet. Likevel har jeg altså latt meg lure.

For selv om jeg er glad i tradisjoner, betyr ikke det at jeg ikke har lyst til at min lille familie kan skape våre egne tradisjoner. Ting som gjentas, på samme tidspunkt, på samme måte – år etter år. Dette ble altså argumentet som skulle komme å bite meg i rævva. HARDT.

Men nå blir det altså sånn. Jeg tror det blir bra! Stjerna som skal i toppen er i alle fall den samme som i fjor!

Og forresten – bildet av treet er fra fjoråret, og ikke tatt hos oss. Dette er hos foreldrene mine. Fargede lys skal IKKE inn i mitt hus. Aldri i livet – og her tror jeg ikke at det finnes noe argument som kan møte meg i døra heller..

/ Julefar /

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *