BABYULL – ULL = ?

baby

BABYULL – ULL = Gledelig Jul!

Neida, ikke gledelig jul riktig enda, men en riktig så gledelig nyhet – det kan jeg love. Jeg har gleda meg skikkelig til å dele dette med dere: – Jeg skal bli TO-barns(strikke)far! Hipp hurraaa og HJELP. Pappa – igjen!

Lille Live skal rett og slett bli storesøster. Hun skjønner nok kanskje ikke så mye av det enda, men mor og far synes det er jævlig stas! Jeg er klar over at det ikke er så pent å banne, men akkurat denne setningen trengte litt ekstra trøkk. Det er bare så utrolig gøy å skulle få enda et medlem i klanen.

Jeg var ganske avslappet og «cool» denne gangen, og tenkte som så: – Gjort det før! Men jammen er det ikke ganske spennende nå også! Det må vel være lov å innrømme at ikke alt er like nytt (og sjokkerende) som første gangen, men det er ikke noe mindre stas av den grunn.

storesøster
Live synes vi skal lage den der.. og den.. og den!

Jeg gleder meg til å strikke babytøy igjen. Det er absolutt en favoritt, da det er ganske kjapp strikking. Det er ikke alltid tålmodigheten er på topp, så størrelse to-tre år har noen ganger blitt i meste laget. Stakkars Live. (Jeg SKAL klare dét også altså) Men alle flotte instafolk – vær beredt på babystrikk-o-rama.

Shit altså! TO unger! Det blir bra.

P.S! Hadde ikke noe annet valg enn å dele dette med dere i kveld, da det er store muligheter for at mange finner det ut på egenhånd  i morgen! Shit pomfritt! Det lukter VG av dette her..

 

/ Tobarns(strikke)far /

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *