Julekort, sa du?

JULEKORR_14

HJELP – sa gubben, da jula kom på kjerringa!

Julekort? Joda, det har vi hatt – i både 2013 og 2014. Ute i god tid var vi også. Vi har til og med hatt fast tradisjon med hjemmestrikket nisselue til julekortene. Hva med 2015 sa du? Vi rekker hvertfall ikke noen hjemmelaga lue.

Jeg vet ikke hva som har skjedd – kanskje litt for mange jern i ilden. Årets julekort har liksom blitt dyttet litt ned på to-do lista. Vi får satse på at vi får sniki inn en liten «shoot» innimellom pepperkakesteking, julehandel og valpestell.

Til helga kanskje?

Jaja, vi har heldigvis noen knakane eksemplarer fra tidligere år å se tilbake til! 😉

Julekort14
Julekort 2014 – med min gamle strikkegenser!
JULEKORT
Julekort 2013
Skjermbilde 2015-12-03 kl. 21.18.01
Julekort 2013

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *