Leseløve!

image

Vi har vært hjemme med katter i øya i dag! Lesestund er gull i øra når formen ikke er på topp.

Etter at Live tok over verden (hvertfall min egen) har jeg rett og slett blitt en leseløve! Live og jeg leser bøker nesten hver dag.

Det er veldig hyggelig å lese for snuppa, og jeg blir helt overveldet av innlevelsen hennes! Blir det litt skummelt klamrer hun seg til armen min og utbryter: – Åneei! (P.S – vi leser ikke Nesbø sammen altså, det er bare ikke så mye som skal til)

Favoritten er de bøkene hvor hun kan peke på ting. Da jobber vi oss gjennom boka og finner ut av alt mulig. Min favoritt er å legge på lyd, selv om det noen ganger kan være relativt utfordrende. Hva sier en pingvin?!

Jeg lar meg begeistre og blir ikke akkurat lite imponert over at hun kan se at en ku – faktisk er en KU! – Møøøøø! Sier vi i kor.

Jeg håper disse lesestundene varer lenge 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *