Når en pepperkakebaker…

DSC_0507Da var det endelig tid for pepperkakebaking! Live og jeg har gleda oss til dette siden i sommer. Pepperkakebakersangen har vært én av nattasangene siden vi så på Hakkebakkeskogen i sommerferien.

Vi sikter høyt i år, og har store planer om å lage mummi-pekkerkakehus. Det må jo bli bra? Så sant det ikke blir en av disse #nailedit fiaskoene vi har vært borti tidligere. Det er jo slett ikke alltid det går som det skal. Plan B er å bruke mummihuset hun allerede har, og dekorere det med mummi-pekkerkake-figurer. Det må jo være innafor å «jukse litt»?

Pepperkaker

Live og jeg lagde deigen i går kveld, og gikk for oppskriften fra Trines matblogg – verdens beste pepperkaker visstnok. Det måtte jo bli bra! Deigen smakte i alle fall skikkelig godt, så her var er det bare om å gjøre å ikke spise opp alt, før stekinga satte i gang.

pepeprkak

Med julemusikk på øret og alt klappet og klart for baking, var det duket for suksess. I hele ti minutter. Tålmodigheten til den yngste av oss tok slutt etter relativt kort tid. Vi rakk å fylle et halvt brett før far ble stående igjen på egenhånd. Jaja, det kommer en dag i morgen også – la oss prøve igjen. Med ett brett om dagen blir det riktig mange til slutt!

God adventstid!

/ #bakefar /

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *