Rotehue eller ryddegærning?

Har dere sett denne artikkelen i VG+ i dag? Eller oppslaget i papirutgaven? – Gi meg et klapp på ryggen eller et spark i ræva – før jeg tar med meg hermetikken og forsvinner fra jordens overflate.

 

Altså, nå kjenner jeg at jeg har vært raus. Snakk om å by på seg sjæl + samboer. #Ryddefar har fått kjørt seg – enkelt og greit. Det samme har #Strikkefar – eller rettere sagt, mannen bak. Etter at jeg startet denne instagramkontoen (@strikkefar) og  har blitt blogger (jeg ler fortsatt) – har jeg regelrett rømt så langt vekk fra det som kan kalles komfortsone som det overhode er mulig å komme.

Både jeg og fruen har ledd oss ihjel helt siden fotografen + journalisten dro herfra torsdag kveld. – Snakk om å ta et dypdykk ned i bøtteballetten. – Her kommer det fram, både det ene og det andre.VG+

 

Jeg siterer:
Da Vivian tok feil glass
Det er bursdagsselskap hjemme hos Viken og Sverdrup. Alt er strøkent på forhånd. Alle drikker av de nette små glassene. MEN VENT LITT. Joakim (strikkefar) får åndenød.

Vivian drikker fra et kjempestort glass. Rett nok er hun gravid og veldig tørst, men et sted får grensen gå…

 

Og med dette takker jeg for meg.

(Hvertfall for i dag! Nå må jeg rydde litt..)

 

/ ryddefar /

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *