Hallo?

Jul15

Hallo?Jada, jeg lever! Jeg har bare feiret jul og litt slik, men nå er jeg tilbake. For fullt. Håper jeg.

Jula for meg er familietid, kvalitetstid, fri. Jeg har av disse enkle grunner ikke vært eksisterende her på strikkefar.no – Jeg takker og bukker for forståelsen.

Jeg har nemlig prioritert Live i aller høyeste grad. Og gjett om vi har kosa oss! Juleaften, 1. juledag – nyttårsaften med gode venner, og FROST – i alle former og farger. Live og jeg har nemlig latt denne jula være en la-gå-fest. Elsa-fest. Kall det hva du vil. Jeg har i alle fall oppnådd det jeg ville. Jenta liker blått! Og så lenge det er en Elsa-jakke, Elsa-kjole eller La-gå-tights, er det de fineste klærne som finnes. Om jeg er drittlei «La den gå» – LA DEN GÅ!? – Ikke i det hele tatt…

Nissen har vært på besøk, Klara har lært nye ting, og fruen spirer og gror. Alt i skjønneste orden.

Jeg har til og med fått strikket litt i jula. Deriblant genser til meg selv! Shit! Skjelden jeg har hatt såå tunge plagg i henda – det må jeg si. Men jeg kom i mål, og det er jo ikke så verst 🙂

 

/ strikkefar /

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *