Nytt år – nye muligheter!

2016 – VELKOMMEN!

Jeg kan avsløre med det samme at nyttårsforsetter er ikke-eksisterende i denne gården. Jeg har derimot mye annet på gang. Mye spennende!

Jeg må innrømme at første arbeidsdag etter jul alltid føles like grusom. Men egentlig bare kvelden før. Når man først kommer seg avgårde er det slettes ikke verst. Rutiner, hverdag, for ikke å nevne hverdagskost – ganske ålreit synes jeg!

Jeg er som vanlig en rask tur nedom kjelleren, før jeg begynner å se lysere på ting. Men et nytt år er for meg synonymt med nye muligheter. Blanke ark, som de sier. Jeg har virkelig trua på 2016. Ny bil. Ny jobb. Pappa – igjen. Jeg har til og med rukket å bli 24 før det nye året virkelig er i gang.

Jeg trer inn i det nye året med skrekkblandet fryd. Måtte det bli bra! Heldigvis – én ting er sikkert – Live og jeg skal ha mye morro!

DSC_0547

/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *