35 tips til jentepappaer

For en uke! Det ringte en hyggelig dame fra familieverden.no, og plutselig har jeg flere tusen nye følgere! Så utrolig stas. Dæven! Jeg er overhodet ikke vant til slik oppmerksomhet, og må innrømme at jeg til tider har stått med hodet i sanda. (Les; hele tiden) Men kjære dere nye mennesker – velkommen!

Det er jo ikke til å stikke under en stol at jeg har vært inne og kikket – og godt var det – for i sidemargen ble jeg lokket videre til en annen sak. En særdeles aktuell en, i min verden. Tittelen fanget meg umiddelbart! «35 tips til jentepappaer» Her kan det være noe å hente tenkte jeg!

Og dét er det jo absolutt. Mange gode tips. Gode tanker. Dessverre ble jeg litt satt ut allerede ved ingressen.

«Kjære pappa – hun er liten nå, men tiden går så altfor fort. Grip dagen i dag, og nyt å være hennes sterke superhelt. Kappe og tights er valgfritt…»

Merk deg; Sterke superhelt.

Superpappa?

Strikkende superhelt?Og nei, det var ikke det at kappe og tights er valgfritt jeg reagerte på. Det var ordet sterke, som fikk meg til å tenke. Kan en strikkende pappa betegnes som en sterk superhelt?

Jeg liker å tro at jeg er Lives superhelt. Én av dem i alle fall. Det er Peppa Gris, Dora og meg, Strikkefar. Jeg liker å tro at jeg i alle fall kan omtales som en strikkende superhelt. Sterk, derimot. Det må jeg se langt etter. Dessverre. Man bygger ikke akkurat muskler ved å strikke. Jaja, kjekt å ha noe å stre(i)kke seg etter?

Men folkens! Les artikkelen. Som sagt, mange gode tips! Tips nummer 16. var særdeles godt, synes jeg. Spesielt rettet mot Strikkefar(?)

«16. Å sitte på skuldrene er ren magi. Gjør det nå mens hun er liten og du er sterk.»

Nok en gang.. Sterk.

Les; «16. Å sitte på skuldrene er ren magi. Gjør det NÅ, for du orker ikke i morra. Strikkemuskler holder ikke i lengden…»

God helg!

 

/ Strikkefar

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *