BABYBIL!

Lille My er fullstendig klar over at hun skal bli storesøster, og har blitt over gjennomsnittet opptatt av babyer om dagen. Det interessante her, er at det meste måles etter størrelser. Babystørrelser, helst.

Vi har en kaffemaskin, og i forrige uke gikk jeg til innkjøp av nye kopper som passer espresso. Koppene er små, bittesmå. Type eggeglass. Eller som vi sier her – babykopper. Eller babykaffe, om du vil.

Når vi tegner, handler det stort sett om størrelser. Vi trenger ikke å tegne mennesker for at det skal være innafor å bruke målesystemet til sjefen i huset. Vi tegnet stjerner en dag, og helt automatisk døpte vi dem om til mammastjerner, pappastjerner, Livestjerner og babystjerner.

Lista over babyditt/babydatt er ganske lang, og jeg synes i grunn det er ganske søtt. Jeg må nok innse at jeg kanskje, uten å være klar over det, har implementert systemet i eget språk. Jeg kjente jeg ble tatt litt på fersk gjerning den dagen jeg la ut bildet av babykaffen min på instagram. Jeg har ikke tenkt over betydningen, men kan forsikre dere om at kaffen ikke var traktet på babyer.

Jeg sa at jeg synes det var søtt ikke sant? Vel, det var helt til bilen min ble døpt. BABYBIL. Nå er ikke jeg typen som er veldig bilinteressert og opptatt av at bilen skal være sånn, eller sånn.  Jeg er fornøyd så lenge bilen går, og gjerne billig. Men babybil? Usikker på om jeg kan forholde meg til det. Som en strikkende far var dét, det siste jeg trengte. Som en ekstra finish?

Live synes det er stas. Skikkelig stas! – Pappa kjører babybil. Pappa skal hente meg i dag! Med babybilen. Vi skal kjøre BABYBIL!

 – Åja, der kommer han pappaen som strikker og kjører babybil! 

BABYBIL

 

/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *